Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

FDP GENEREL LINDNER Ο Γενικος Γραμματευς του FDP.Ανθελληνος σταχυολογηματα

Α) Für die Griechen hofft FDP-Generalsekretär Lindner auf ein positives Referendum. Seine eigene Partei warnt er vor der Unterwanderung durch Euro-Skeptiker :
    Οσον αφορα τους Γραικους ελπιζει ο Γ.Γ του ΟΓΚ( FDP) Χριστιαν Λιντνερ εις ενα θετικο δημοψηφισμα.Στο δικο του κομμα συνιστα προσοχη στην πιθανη διεισδυση Ευρω/σκεπτικιστων.
Πηγη
http://www.welt.de/politik/deutschland/article13694548/Nein-der-Griechen-waere-quasi-Austritt-aus-Euro-Zone.html

Β)
Welt Online: Ein Nein der Griechen würde ein Ausscheiden aus dem Euro bedeuten?
                       Ενα ΟΧΙ των Γραικων σημαινει την εξοδο τους απο το Ευρω?
Lindner: Niemand will das, weil wir an Stabilität im Südosten Europas interessiert sein müssen.
               Κανενας δεν το θελει αυτο,διοτι ημεις πρεπει να ειμεθα ενδιαφερομενοι εις    την              Σταθεροτητα  της Νοτιοανατολικης Ευρωπης.

Aber mir fehlt die Fantasie, wie Griechenland ohne das jetzt beschlossene Paket und damit ohne die Hilfe des Rettungsfonds mit seinen Schulden umgehen will.
Αλλα μου λειπει η φαντασια ,πως η Γραικωνλανδη θα μπορεσει να τα καταφερει με τα χρεη της χωρις το Πακετο Συμφωνιας και χωρις τα Σωστικα Γραμματια.

Ich hoffe, dass das griechische Volk die Chance erkennt, die darin liegt: Ja, das Paket fordert harte Veränderungen. Aber dieses Land hat eben auch wieder eine Perspektive in Europa.
Ευχομαι ,ο Γραικων Λαος να αναγνωρισει την ευκαιρια την οποια εχει μπροστα του.Οντως,το Σωστικο Πακετο Συμφωνιας απαιτει αλλαγες.Αλλα αυτη η λανδη (χωρα παρα τω Ομηρω)  εχειοντως παλι μια προοπτικη στη Ευρωπη.(Τωρα να του πουμε τι ειναι αυτο που οναμαζει ο νεος στρατηγος  πολεμου μεσω οικονομικης εξωλοθρευσης και επιβουλης της αλλοεθνης πραγματικοτητος Ευρωπη..την
Βαρβαρια.την βαρβαρων λανδη...)

Γ)
Welt Online: Haben Sie Verständnis für Papandreou? Schließlich hat auch die Bundesregierung im Rahmen der Atomwende zugegeben, dass Politik gegen die Mehrheit der eigenen Bürger auf Dauer nicht durchzuhalten ist.Εχετε κατανοηση για τον Παπανδρεου?Εν τελει ειχε παραδεχθει και η Ομοσπονδιακη Κυβερνηση στα πλαισια της Ατομικης στροφης οτι μια πολιτικη εναντια στη πλειοψηφεια των δικων σου πολιτων δεν δυναται να διαρκεση μακροπροθεσμα
Lindner: Das kann man nicht vergleichen. Wir haben den Fahrplan zum Ausstieg beschleunigt, dabei aber auf das wirtschaftspolitisch Vertretbare geachtet. SPD und Grüne wollten anderes. In Athen sehe ich keine Alternative zu Reformen und Entschuldung. Wenn die Griechen sich dagegen entscheiden, dann müssten sie als souveräne Nation ihre Krise allein überwinden.Δεν μπρορει κανεις να συγκρινει κατι τετοιο.Εχουμε επιταχυνει το Σχεδιο Αποβιβασης  και ωστοσο δοσαμε προσοχη στο οικονομικοπολιτικα εφικτο//δικαιο//αντιπροσωπευουμενο.Τα κομματα SPD και  Grüne θελανε αλλοιως.Στην Αθηνα δεν βλεπω καμια εναλλακτικη στους Ανασχηματισμους και στην Αποχρεωση των χρεων.Αν οι Γραικοι αποφασισουν εναντια  τοτε θα πρεπει ως ανεξαρτητο Εθνος να υπερβουν μονοι τους την κριση.

Δ)
Welt Online: Wie geht es im Bundestag weiter? Kann das Parlament im Dezember über die Freigabe von weiteren 100 Milliarden für Athen entscheiden?Πως  πανε τα πραγματα με την Γερμανικη Βουλη?Θα μπορεσει η Βουλη  να αποφασισιε για τα 100 Δις. για την Αθηνα?
Lindner: Das kann ich noch nicht überblicken. Klar ist: Das Prinzip Leistung gegen Gegenleistung, Hilfe nur gegen Anpassungsprogramme, wird nicht aufgegeben. Wenn die Ziele nicht erreicht werden, kann es keine Mittel aus Europa geben. Das galt und gilt auch in Zukunft. Griechenland muss schnell entscheiden, die Ankündigungen haben ja schon Auswirkungen auf die Finanzmärkte.Αυτο δεν μπορω να το δω.Ενα ειναι ξεκαθαρο,η αρχη του δουνε και λαβειν.Δινουμε κατια περνουμε κατι .Βοηθεια μονο εναντι του προγραμματος Προσαρμογης .Αυτο δεν το αφηνουμε.Εαν οι στοχοι  δεν επιτευχθουν δεν θα δωθουν Μεσα απο την Ευρωπη.Ισχυε και θα ισχυη και στο  μελλων.Η Γραικων λανδη πρεπει συντομα να αποφασισει, διοτι οι ανακοινωσεις εχουν αντικτυπο  στις Οικονομικες Αγορες.

 Διαβασα το αρθρο του ανθελληνικου Φοκους της 28,Νοε,2011 οπου προσκεκλημενοι του ηταν οι Κριστιαν Λιντνερ και Χανς Ολεφ  Χενκελ.Θα σας ενημερωσω συντομως δια τις ανθελληνικοτερες των σημερινων δηλωσεων του χαιρεκακου Ελληνοκτονου πολιτικου στρατηγου Κριστιαν (σκεφτητε αν δεν ηταν Χριστιανος τι θα εκαμε).Ο νεος πολεμος που λυσαλεα μαινεται κατα της Εθνικης Κυριαρχιας  των Λαων με προτομαστωρες τα τσιρακια των υπαλληλων των τραπεζιτων και των φιλων αυτων απο ολες τις εξωτερικα αντιθετες πλευρες ,εχει σκοπο να μας μαρκαρουν σαν τα ζωα προς  βορα και εργασια για οσο καιρο θελουν και θα μας στειλουν εκιε που καταγωνται  για να νιωσουμε το σκοτος,την υγρασια,το κρυο,το τριξιμο των οδοντων ενω αυτοι θα αγορασουν ολην τη Ρωμαικην Αυτοκρατωρια απο Πορτογαλια εως Βαγδατη....Και μπραβο τους (ηρωνικα !!!) διοτι εχουν ΕΝΩΣΗ οι στρατηγοι τους και ας φορουν πολιτικα...Εχουν οραμα....ενω εμεις για να γινουμε ευρωπαιοι δεκτηκαμε τα παντα και αλλαξοπιστησαμε  στο ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ποτε ανοικωμεν στο Εθνος,στο Λαο ,στον Κυριο,στην Ελληνκιη μας Παραδοση....Ου να μου χαθουμε που νομισαμε οτια 10.000.000 Ομογενεις και 10.000.000 θα επρεπε να μας φροντιζει ενα αναρχο ,αθεο,απολιτιστο,αθλιο,απαιδευτο,ανθελληνικο μορφωμα Υβρης που ηθελε δυναμη και κρατος..το μονο που κρατησαν ,εξαιτιας μας,ειναι οι μιζες,και οι λογαριασμοι σε σιγουρες αγορες εννω εμεις θα δουμε τους γονεις μας να υποφερουν διπλα και τριπλα ...και πηγαμε και στρατο και ειδαμε τους 300 του Λεωνιδα και τον Μεγα Αλεξανδρο και το Επος του 40...και γεμισαμε ξεκωλα και λαιφ σταιλ και αφησαμε τα συνορα ολοι εμεις και πξαμε χρηματιστηριο και βαλαμε εισαχθεντες να δουλεψουν και απολαυσαμε το χαι του ναρκωμανη πριν την πτωση του....ναι αδελφια μου ..Ο Θεος να μας λυπηθει...αν και δεν θα χει λογο μιας και ειμαστε υπευθυνοι που παραδωσαμε  την χωρα σε αλητες επιτηδιους φραγκοφιλους και προδοτες ιερων και οσιων.

Τι να κανουμε ομως..αφου οι γονεις μας και αυτοι πλανεμενοι μας ελεγαν ..παπαπα..μακρια απο κομματα,μακρια απο την πολιτικη..μακρια απο φασαριες..μακρια απο καρχαριες..ελα ομως που οσο τα αφηνεις να ειναι μακρια ποτε δεν θα μπορεσεις να τα λυσεις..μεγαλωσαμε ελεγχωντας γκομενακια εις τας παραλιας,τιμες χρηματιστηριου παρα την χρηματοοικονομικη μας απαιδευσια,και πιστευσαμε τις τραπεζες οτι θελαν το καλο μας ...ποιες..οι τραπεζες και αγοραζαμε τα ΓερμανοΦραγκικα (η Γαλλια δυστυχως ονομαζεται Φρανκραιχ>Βασιλειο των Φραγκων....)προιοντα...διοτι ειναι ποιο φθηνα..οντως εχουν αυτην την ιδιοτητα.....να φθηνουν..ετσι εφθησαμε την οικο/νομια μας...Ετσι ερωτευθηκαμε μοιραια δια εμας τα ξενα γλυκισματα,ποτα,αλευρια,αυγα,φρουτα και καταστρεψαμε αυτο που οι αλλοι με δοντια και με νυχια κρατανε..την καλλιεργεια των αγρων...ΝΑι φιλοι μου....αν δεν κρατησουμε την γη ..και τους αγρους θα συνεχισει η αφαιμαξη σε ολους τους τομεις....
Δεν υπαρχει λογος για εμας του Ελληνες να αγοραζουμε
Γαλατα Ευρωπαικων Χωρων..Αυτο περιμενουν για να μας εξαντλισουν
Τυρια Ευρωπαικων Χωρων..Ας του διξουμε οτι δεν θα ξαναπροδωσουμε τους Ελληνες παραγωγους.
Αλευρια και γλυκισματα  αλλων χωρων διοτι ειναι σαν να τους λεμε σφαξτε μας γλυκα...Αυτοι τα δικα μας ουτε τα κοιταζουν....!!!
Και οσον αφορα για τα αυτοκινητα τους....ναι απο τους ανθελληνες της Ευρωπης ..ουτε Γερμανοφραγκικα ουτε Αγγλικα ουτε Σουιδικα διοτι ολοι αυτοι μας χελευασανε ,μας κρεμασανε,χαιρεκακισαν και μας εβαλαν δολια σε κινητη αμμο και μας διασυρουν σε ολα τα ΜΜΕ.Ναι εχουν ποιοτητα...ναι εχουν ασφαλεια..ναι εχουν ψωνιλικι και στατους κβο..αλλα την Τιμη Των Γονεων Μας δεν την πουλαμε για τιποτα στον κοσμο..Να τα βγαζουν και να τα χαιροντα μονοι τους!!!!Οι εωσφορικοι πεπτοκοτες της Δυσεως μας δελεαζει οπως εκεινος ο καμενος Αγγελος που πειραξε των Κυριο μας με τους πειρασμους στην Ερημο...ετσι και σε εμας..Οχι ανθελληνικα εφετσιδικα αυτοκινητα...οχι τραπεζικα δανεια για αυτοκινητα..οχι στο νταβατζιλικι των ευρωπαικων συμφεροντων.Οι γονεις μας μεγαλωσαν με ψωμι και τυρι και  ντοματα..Ας  του ευχαριστησουμε μιμουμενοι οτι καλο μας εδωσαν και αποταγομενοι τις παγιδες στις οποιες πιαστηκαμε ...
Στα Λιντλ,Νορμα,Αλδι Πρακτικερ, κλπ ξενοφερτες αφαιμακτικες εταιριες να πηγαινετε μονο και εφοσον δεν εχετε αλλη επιλογη..μονο και εφοσον δεν το βρισκεται σε μεταχειρησμενα μιλωντας με φιλους και γνωστους σας και μονο εαν ειναι 100% απαραιτητο..Αλλοιως ειμαστε μονοι μας για κλαματα.Δειτε το καπως ετσι...Τους ανοιξαμε τα σπιτια μας και μας βιασαν αρχες,ηθη,πεποιθησεις,ονειρα,τροπο ζωης και τωρα μας λενε και κλεφτες..ποιους..εμας που εαν συγκρινεται την σκωτια ευρωπη μονο φρικη θα νιωσεται..και με Δουρειο Ιππικο τροπο ερχοντα για να σας παρουν την γη τον προγονων οπου θα καθομασται ως επαιται ,ως παροικοι,ως γκαρσονια, ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ με το παλιοκομματισμο μας και την αναγκη να εχουμε νταβατυιδες στο σπιτι μας..στην γη τον προγονων μας ποτισμενη με αιμα....Στις Ελληνιδες Χωρες των 6000 νησων ..στην Ηλιολουστη και Ηλιοθερμωμενη χωρα...που οι βαρβαροι θελουν να παραγουν ηλεκρτρισμο και να μας τον πουλανε σε εμας και σε ολοι την σκωτια ευρωπη....ΠΟτε των ποτων!!!!Εδω ειναι Σπαρτη!!!!!!!Θερμοπυλαις και Σουλη,Κρητη και Ποντος,21,και 40,Εδω ειναι αριστων Χωρα και οχι Αχριστων..Γιαυτο ας βαλουμε απο σημερα αρχη εμεις και οι κοπελες μας..εμεις και οι γειτονες μας και ας διαλεξουμε ατομα απλα και ηθικα που δεν μαυρωθηκαν στα σπουδαστηρια των κομματικων επιστημων..ναι η κομματικη..αντιθετα με την πολιτικην επιστημε σκοπο εχει ως η ιδια δηλει το κομματιασμα της ΔΥΝΑΜΙΣ *ΔΥΝ ΑΜΙΣ* του Ενιαιου της Θελησης και Συμφεροντος του Λαου ...Ολοι οι Λαοι που εφυγαν απο το Εθνοκεντρικο χαθηκαν..Ολοι....


Ο Θεος ο μονος Φιλανθρωπος πρεσβειες της Παναχραντου και Αειπαρθενου Μαριας μετα παντων των Αγιων ας ελεηση τους αστοχους χριστιανους και την κληρονομια τους.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου